Shtro pete e hidh arra dhe piko me gjalp!

Gjalpi i mbledhur dhe i tretur vete me pak trendeline nga Lunxheria,arrat bio dhe petet te holla,doemos qe do te bejne nje bakllava te shijshme.Gezuar festat e fundvitit.