Erdhen petullat e derrases nga fshati Kellez,te bera me dashuri dhe perkujdesje (me kerkesen time nga malli per to)nga Rozana Dudi Kaftani(vajza e shokut tim te femijerise),e cila vazhdon traditen e Lunxherise.

Falenderim nga zemra per Rozanen.Ishin fantastike pasi i perveluam. Urdheroni nese ju ka shkuar mendja.